Länsstyrelsen har besiktat stallet!

Visst är det skönt på ett sätt att slippa snöplogning och broddning, men denna lera och fuktighet får en att tappa modet. Tycker det även syns på hästarna. Visst kör dom ett race då och då i hagen, men de gillar nog inte heller leran.

Länsstyrelsen var här förra veckan och besiktade stallet och gjorde även klart paragraf 16-tillståndet. Allt såg bra ut. Det känns skönt att äntligen vara i mål med alla ansökningar och papper som det medföljer.

Det finns alltid nya förbättringar man vill göra. Vår lilla ridbana behöver jämnas till och sätta sig ordentligt. Rundkorallen behöver ett staket och planering av hagar behöver göras. Det är väl det som är en del med att ha eget stall – att jobba med att göra det bättre och mer funktionellt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Catharina » Sommar 2016:  ”Riktigt rolig o lärorik clinic! ”

  • ann lindberg » På väg mot USA!:  ”Önskar Er alla en FANTASTISK RESA!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-