Snö och vinter håller sitt grepp ett tag till

Det har fallit en hel del snö de sista dagarna. Vädret är perfekt för hästarna på driften- lagom kallt, och det håller sig torrt i hagarna. De små travhingstarna har repat sig från den förkylning några av dom hade när de kom. Nu ser man att de leker och interagerar med varandra mer. Hallen används flitigt så det går åt mer halm nu.

Vi väntar med att verka travarna så långt det går. Det är annars risk för hovbölder nu när det är hårt i backen.

Magnum som ägdes av oss och som gick på driften, har sålts och åkt till ny ägare. Vi hoppas att de ska trivas ihop! Även Moonlight L har åkt iväg på inridning. Båda dessa 3-åringar var ca 175cm höga så nu känns det som alla hästar är väldigt små!

Vi väntar inom kort en 1-årig nordsvensk samt en 1-årig frieser. Hoppas att alla ska trivas ihop.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Catharina » Sommar 2016:  ”Riktigt rolig o lärorik clinic! ”

  • ann lindberg » På väg mot USA!:  ”Önskar Er alla en FANTASTISK RESA!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-